Ragnar Tornquist nem ért egyet George Lucasszal

Tornquist mérges lett Lucasra, szerinte nem kapcsol ki a szívünk, ha felvesszük a kontrollert.

Ragnar Tornquist nem ért egyet George Lucasszal

Ragnar Tornquist, a The Longest Journey sorozat atyja nem ért egyet a George Lucas nézeteivel a videójátékok történetmesélésének evolúciójával kapcsolatban, főleg azzal nem, hogy a játékok még mindig egy olyan nagy sikerre várnak, mint amilyen a Titanic filmé volt.

Tornquist a 2013-as Rezzed találkozón tartott előadásán szóvá tette Lucas vitára okod adó megjegyzéseit. "Manapság a játékokon kísérletezünk leginkább a történetmesélés módszereivel. Nézzük például a Journey-t: az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, egy csodálatos történetet mesél el képek és hangok segítségével, úgy ahogyan egy tévésorozatban azt sosem láthatnánk."

"Ez arra emlékeztet, hogy pár hete George Lucas és Steven Spielberg beszélgetett a játékokról. Lucas azt monda, hogy abban a pillanatban, amikor felveszed a kontrollert, valami megáll a szívedben, és az egész csak egy sport lesz."

"Ezzel nagyon feldühített, pont a The Last of Usszal játszom... nem fogok semmit sem lespoilerezni... de a játék már az elején felépít egy nagyszerű érzelmi kapcsolatot. A kontroller bekapcsolódik, a szíved viszont nem kapcsol ki."

Lucas kommentárjai miatt másokban is felment a pumpa, főleg azután, hogy a Star Wars atyja azt mondta, hogy a játékok még mindig egy "igazi szerelmes történetre" várnak. Lucas és Spielberg bölcsességeiről korábbi cikkükben olvashattok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward