Radeon HD 4890 Cyclone kártyák az MSI-től

Az MSI Radeon HD 4890-es kártyáinak Cyclone családját először az idei Computex alkalmával vehették szemügyre a kiállításra látogatók, valamint a híreknek köszönhetően a felhasználók is. Akkoriban a kártyákkal kapcsolatban csak néhány egészen homályos információ állt csak rendelkezésre, de ez szerencsére azóta megváltozott, ugyanis a gyártó újabb részletet árult el a különleges videokártya család tagjaival kapcsolatban.

Radeon HD 4890 Cyclone kártyák az MSI-től

Az MSI Radeon HD 4890-es kártyáinak Cyclone családját először az idei Computex alkalmával vehették szemügyre a kiállításra látogatók, valamint a híreknek köszönhetően a felhasználók is. Akkoriban a kártyákkal kapcsolatban csak néhány egészen homályos információ állt rendelkezésre, de ez szerencsére azóta megváltozott, ugyanis a gyártó újabb részletet árult el a különleges videokártyacsalád tagjaival kapcsolatban.

Galéria megnyitása

Az MSI éppen háromféle Cyclone sorozatú videokártya piacra dobására készül, amelyeknek mindegyike RV790-es grafikus processzorral, 1 GB-nyi GDDR5-ös memóriával, valamint 256 bites memória interfésszel van ellátva. A kártyákon található RV790-es GPU 800 darab stream processzornak ad helyet, a termékek egy négy heat pipe-pal rendelkező kétslotos hűtővel is bírnak (ezek közül két heatpipe 8 mm-es SuperPipe megoldás), amelyen egy 100 mm-es átmérőjű hűtőventilátor teljesít szolgálatot. A gyártó a különleges kártyák esetében minőségi alkatrészeket használt, többek között hosszú élettartammal bíró szilárdtest kondenzátorokat.

Galéria megnyitása

Az új család első tagja az R4890 Cyclone nevet viseli, a termék GPU-ja 850 MHz-en, míg a memóriachipek 3900 MHz-en ketyegnek. A második, azaz az R4890 Cyclone OC névre keresztelt megoldás esetében a GPU már 880 MHz-en üzemel, a memória azonban változatlanul 3900 MHz-es órajel mellett dolgozik. A csúcsváltozat, vagyis az R4890 Cyclone SOC modellnél már 1 GHz-es GPU órajel és 4 GHz-es memória órajel van jelen, ennek köszönhetően a kártya igen brutális sebességre képes a különböző játékok alatt.

Galéria megnyitása

Az MSI Cyclone sorozatú videokártyáinak ajánlott végfelhasználói áraival kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, de az biztos, hogy a termékeket heteken belül viszont láthatjuk az üzletek polcain.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap