Raccoon City életre kel!

A Universal Studios utcáit péntektől vér áztatja majd, mert a parkot átalakítják a Resident Evil sorozatból ismert zombikkal elárasztott Raccoon City mintájára. 

Raccoon City életre kel!

A Universal Studios utcáit péntektől vér áztatja majd, mert a parkot átalakítják a Resident Evil sorozatból ismert zombikkal elárasztott Raccoon City mintájára. Az helyszínt a szokásos éves Halloween Horror Night eseményre készítik elő ezzel.

Az inspirációt a régóta futó széria első részei adták, a díszlet pedig lenyűgözően részletgazdag. A Terminator 2-es Cyberdyne épületből lett az Umbrella cégközpontja, máshol pedig kellékekkel és ügyes vetítő technikákkal alakították át a New Yorki utcamodelleket a pusztuló Raccoon City romjaivá. Természetesen színészekkel is fokozzák majd a hangulatot, ott lesz Chris Redfield és Jill Valentine, akik majd készséggel "menekítik át a városon" a látogatókat és védik meg őket az esetleges zombitámadásoktól.

Az első fotók már fent vannak a japán Game Watch Impress-en.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a Capcom összefog a Universal Studios-szal, a kiadó júliusban is saját képére öltöztette a helyszínt, a Monster Hunter Real 2012 esemény megrendezéséhez.

A Resident Evil élménynek péntektől november 11-ig a részesei lehettek (ha megengedhettek magatoknak egy ilyen "kis" kiruccanást), ami alatt nem mellesleg az új RE játék is kijön, nevezetesen október 2-án. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward