R6 Siege: Ez lesz az új House

R6 Siege: Ez lesz az új House

Az új operátorokról a napokban hullott le a lepel, viszont a Siege élete nem áll meg és új információkat kaptunk a játékról.

A fejlesztők először is leszögezték, hogy sikeresen adaptálódtak az új munkarendhez és egy nagyon erős szezon előtt állunk. Viszont el kellett halasztaniuk az új ping és a replay rendszer bevezetését annak érdekében, hogy a fennálló problémákat javítani tudják. A COVID-19 szituációra való tekintettel másféle bemutatót kaptunk az eddig megszokottól.

Ace képes lesz a megerősített falakat eltüntetni. Először kis lyukat üt, majd nagyobbat és az idő elteltével nagyon nagyot, így a védőknek bár lehet ideje reagálni, de ha nem teszik meg elég hamar, akkor problémákba fognak ütközni. A képessége ráadásul szinte minden kütyüt elpusztít maga körül, így akár a letehető pajzsokra is hatással lehet. A zavaró eszközök, mint a Bandit áram vagy a Mute hatással van rá. 

Melusi képessége, hogy egy adott területen minden támadó operátort lelassít, illetve a hallásukat megzavarja. A robbanások kiszedik a kütyüt, ahogyan az ütés is. Finka képes lesz a képességével semlegesíteni az eszköz hatását.

Galéria megnyitása

Maga az operátor 3-as sebességgel fog tudni közlekedni a pályán, magyarul érdemes lesz vigyázni vele.

Új kütyü is helyet kap a játékban, egy mozgásérzékelő riasztó a védőknél. Ha valaki hátba akarná támadni a védőket, ez a cucc zajt ad ki, ami figyelmeztet mindenkit az érkező veszélyre.

Galéria megnyitása

A House újra elérhetővé válik a rangsorolt meccsek során, igaz fel is újították. Látszólag hasonlít a korábbi épületre és ez nem véletlen. A fejlesztők szerint ez egy ikonikus helyszín, így nem is akarták nagyon módosítani. Megnövelték az alapterületét és 4 új szobát adtak hozzá, ezeket az épület hátuljánál fogjuk megtalálni leginkább. A garázs bejárata a védők részéről fentről is védhetővé válik.

A fejlesztők igyekeztek úgy kialakítani a dolgokat, hogy az az elkövetkezendő 10 évben is megállja a helyét, ugyanis hosszú távú terveik vannak a játékkal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap