Quadratum Mortis bejelentés

Bejelentették a Quadratum Mortist. A PS3-as exkluzív PS Move-os kardozós játékban online is játszhatunk egymás ellen.

Quadratum Mortis bejelentés

A most bejelentett Quadratum Mortis egy független török fejlesztőcsapat, a Lamagama munkája: olyan kardozós fantasy akciójáték, amely két fényfagyi (közismertebb nevén PS Move) segítségével lesz irányítható PlayStation 3-on.  Elvileg egy fagyi is elég lesz, de a kardos-pajzsos élményhez kettő kell majd, akárcsak a Sports Champions kardozós részében. A játék sima kontrollerrel is kezelhető lesz, bár nem tudom, ki mondana le arról az örömről, amit a háziállatok röptetése, a berendezés összetörése és az erről készült felvételek youtube-ra való feltöltése okoz. Az ígéretek szerint online is játszhatunk majd egymás ellen.

A játékból egyelőre nem láthatunk többet, csak ezt a szép daliás szoknyás legényt, aki a koncepciófestményről tekint bizakodón 2012 negyedik negyedévének irányába, amikor is a játék meg fog jelenni a PlayStation Networkön.

A Lamagama mindössze nyolc munkatárssal rendelkező feltörekvő ankarai csapat, 2008 óta vannak a piacon, eddig többnyire mobilokra fejlesztettek. Júniusban ott lesznek az E3-on, érdemes lesz rájuk odafigyelni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward