Pyre - a Transistor és a Bastion készítőinek új játéka

A Supergiant Games ezúttal egy party-alapú szerepjátékot készít, nagyon érdekes alapvetéssel.

Pyre - a Transistor és a Bastion készítőinek új játéka

A két indie-klasszikus, a Bastion és a Transistor fejlesztéséért felelős Supergiant Games bejelentette következő játékát. Ez Pyre névre hallgat, és alapvetően egy csapatalapú szerepjátéknak szánják. Először a PAX Easten válik kipróbálhatóvá élesben még ezen a héten, de azért néhány dolgot már elárultak róla.

A Pyre-ben egy csapat kitaszított banditát irányítunk majd, akik egy ősi versengésben vesznek részt egy misztikus és hatalmas purgatóriumban. A történet szerint az általunk alakított banditának már majdnem befellegzett, mikor megtalálja őt egy rakás maszkos vándor és visszahozzák őt a halálközeli állapotból.

Ezt követően azonban segítséget is kérnek tőlünk cserébe: meg akarják tudni, hogy tényleg létezik-e a Rites, az az ősi, titkos verseny, aminek a végén a túlélő banditák visszatérhetnek a társadalomba, bűneik pedig bocsánatot nyernek.

Miközben a helyszínre utazunk a vándorok kocsijának hátuljában, találkozunk majd egy rakás különböző karakterrel. Megismerhetjük a képességeiket és háttértörténetüket, így az is kiderül, mi várna még rájuk az életben, ha sikeresen visszatérnének a versenyről. Az pedig, hogy ki térhet vissza, végső soron a mi cselekedeteinken fog majd múlni.

A Supergiant Games azt ígéri, hogy a játékmenet legalább annyira fontos lesz, mint az erős atmoszféra és a történet. Az akció pörgős lesz, és menet közben számos döntést kell majd meghoznunk, továbbá jelentős mennyiségű különböző karaktert ígérnek, akiket megismerhetünk, és adott esetben megkedvelhetünk.

A Pyre valamikor 2017-ben jelenik majd meg Steamen és PlayStation 4-en.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward