Push Me Pull You - beteges 2v2 multiplayer játék

Ahol egy kukacszerű lényt irányítanak ketten, akár egy kontrollerről is.

Push Me Pull You - beteges 2v2 multiplayer játék

Úgy tűnik, hogy a Push Me Pull You már egy ideje fejlesztés alatt áll, azonban a dolgok most pörögtek fel igazán. A Sony ugyanis beszállt a játék elkészítésének finanszírozásába, ami egyben azt is jelenti, hogy készül majd belőle PS4-es változat is.

De miről is van szó? A Push Me Pull You alapvetően egy nagyon egyszerű kis játék, de az ötlete annál érdekesebb. Legfeljebb négy játékos tolhatja egymás ellen, a bökkenő azonban annyi, hogy a két-két játékos egyszerre irányít egy-egy kukacszerű furcsa lényt (ami elég betegesen néz ki, hogy őszinte legyek). A kukacoknak mindkét végén található fej és karok, képesek mindenfelé tekeregni, valamint megnyúlni és összeszűkülni, így tehát a két játékosnak hatékonyan kell együttműködnie a győzelem érdekében.

A cél ugyanis az, hogy megszerezzük a pályán található labdát, és azt a saját térfelünkön tartsuk. Mióta a Sony beszállt a finanszírozásba, a fejlesztők egy további játékmóddal is bővítették a címet: ez a Knockout, ahol mindkét csapatnak van egy-egy labdája, amit meg kell védeni, míg a másik csapat labdáját ki kell lökni az arénából.

Az irányítás is érdekes. Eleve a játék kettőtől négy játékosig mindenféle felállást támogat, és ehhez illeszkednek az irányítási sémák is: egytől négy kontrollerig bármennyit használhatunk. Hogy jön ez ki? Nos, úgy, hogy egy kukacot tudunk ketten is irányítani egy darab kontrollerről (vélhetően a két analóg karral), ez pedig a fejlesztők szerint méginkább megdobja az élményt.

Michael McMaster, a fejlesztőstúdió vezetője elmondta, mindig is úgy képzelték el a játékot, hogy barátok összeülnek egy szobába, és kontrollereken tolják, így tehát szerinte a PS4-en remekül fog működni az egész. Ezzel együtt érkezik PC-re, Macre és Linuxra is, valamikor 2016 elején.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward