Puppeteer előzetes

Különleges és kissé elborult mese PS3-ra. Megjelenés 2013-ban. Az előzetest csak 7 éven felülieknek ajánljuk.

Puppeteer előzetes

Az SCE Worldwide Studios gyerekeknek szóló alkotása, a Puppeteer című platformer 2013-ban fog megjelenni PlayStation 3-ra. Műfaját tekintve egy oldschool platform darabról van szó, különleges, ám kissé ijesztő grafikával (kiskoromban én biztos a székem mögé bújtam volna tőle). A játék története egy mágikus bábszínházban játszódik, melyet tulajdonosa, Gregorious T. Oswald, az excentrikus, de barátságos professzor vezet. Legújabb előadásuk furcsa címet kapott: "A Kutaro nevű fiú veszélyes utazása".

Egy sötét, holdfényes éjjelen, a darab főszereplőjét, Kutarót elrabolta a gonosz Holdmedve Király, és elvitte fekete kastélyába, ahol a szegény srácot bábúvá változtatta. Kutaro felbosszantja a félelmetes despotát, aki ezért bekebelezi a fiú fafejét, a testét pedig kidobja. Ám fejnélküli hősünk nincs teljesen elveszve, mert talál egy mágikus ollót, ami segítségére lesz abban a nehéz feladatban, hogy megtalálja a fejét (az igazit, nem azt a sok mindent amit addig felvesz), és persze a hazautat is.

A legtöbb játékban mi utazgatunk a világban, a Puppeteerben ez pont fordítva történik, a világ mozog körülöttünk, a történések ugyanazon a színpadon játszódnak. A díszletek folyamatosan mozognak és átalakulnak. Rengeteg kalandban és meglepetésben lesz így részünk, és teljesen elborult és szokatlan helyetekben találhatjuk majd magunkat. Kutaro az olló segítségével vágja ki magát a nehéz helyzetekből, és segítségével az ellenfeleket is képes átszabni. Ha a játék kissé bizarr is, bizonyára jó szórakozást ígér majd a műfaj kedvelőinek. A professzor szavaival élve: "Készüljetek fel a művészi, rejtélyekkel és veszéllyekkel teli kalandra, amelynek célja, hogy elkápráztassa a szemet, és rabul ejtse a lelket."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward