Pulse: Vezessék utad a hangok

Múlt nyáron mutatta be először új játékát a Vancouver Filmiskora 5 kreatív diákja (Team Pixel Pi), ami után szép elismeréseket is kaptak.

Pulse: Vezessék utad a hangok

Múlt nyáron mutatta be először új játékát a Vancouver Filmiskora 5 kreatív diákja (Team Pixel Pi), ami után szép elismeréseket is kaptak. A Pulse névre hallgató első személyes nézetű túlélő játékban egy vak lányt alakítunk, akinek a hangokat kell követni, ha ki akar keveredni a bajból. A lánynak jópofa kis állatkákat kell eldobálnia ahhoz, hogy felfedje a láthatatlan világ egy darabkáját néhány pillanatra.

A csapat tagjai a diploma megszerzése után több nagyobb stúdiónál is szerencsét próbáltak (Runic, DeNA, Fathom Interactive), de végül úgy döntöttek, hogy együtt próbálnak szerencsét, korábbi művükből pedig teljes értékű játékot csinálnak. Mivel még csak most diplomáztak, gondolhatjátok, hogy pénzük nincs, így a Kickstarteren kötöttek ki abban a reményben, hogy Ti is bizalmat adtok nekik.

A Team Pixel Pi mindössze 75 ezer dollárt szeretne összeszedni április 11-ig. Igaz a csapat nagyon fiatal és tapasztalatlan, mégis több nagyobb stúdió dicséri őket, többek között a Mark of the Ninja vezető fejlesztője, Nels Anderson és a Sleeping Dogs producer Dan Sochan is figyelemreméltónak találta innovatív és egyedi projektjüket. A Relic-es Quinn Duffy úgy fogalmazott, hogy "még sosem játszottam ehhez hasonlóval".

Persze nektek nem kell az ő véleményükre hagyatkoznotok, hisz nézhettek videókat, vagy kipróbálhatjátok Ti magatok is az eredeti prototípust.

Ha sikerül összeszedni a pénzt, akkor a Pulse november körül ki is jön PC-re, Mac-re és Linuxra. Ha tetszik az ötletük, szavazhattok rájuk Steam Greenlighton is.

További információk a hivatalos honlapon és a Kickstarter kampányoldalukon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward