Psychonauts spin-off jön VR-ra!

Volt mit bejelentenie Tim Schafernek a PlayStation Experience-en! Az új Psychonautson túl számos régi, közkedvelt játékot is felújítanak...

Psychonauts spin-off jön VR-ra!

Nem olyan rég megírtuk, hogy a klasszikussá nemesedett Psyhonauts folytatása közösségi finanszírozással készülhet majd el, melyre a kifejezetten játékok fejlesztéséhez kitalált FIG-en gyűjtik a pénzt. Nem mellesleg a gyűjtés szépen halad, 14 óra alatt már meg is lett az első milliójuk (dollárban). A játékból most egy egész franchise látszik kinőni, mert PS VR-ra jön egy spin -off is, a Psychonauts: In the Rhombus of Ruin. Ez közvetlenül az első rész után veszi fel a fonalat, Raz és kompániája azt a feladatot kapják benne, hogy megmentsék Lili elrabolt apukáját, Truman Zanottot.

"Ez egy VR játék lesz, így alapvetően Raz szemszögéből látunk majd mindent, de neki meglesz az a képessége, hogy beleugorjon mások elméjébe" - magyarázta Schafer, hozzátéve, hogy természetesen Raznak meglesz a többi mentális képessége is, mint a telekinézis és a pyrokinézis. A VR szkeptikusoknak azt is odabökte, hogy ez határozottan egy játék lesz, nem egy VR poszter, és Raz képességei nagyon flexibilissé teszik az egész VR világot. Nagyon jól összeegyeztethető az új tech ezzel a játékkal.

Ami pedig a felújításokat illeti, a Full Throttle Remastered 2017-ben jön PS4-re, Vitára és PC-re. Szerencsére a Day of the Tentacle-re már jövőre rátehetjük a mancsunkat ugyanezen platformokon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward