PSN exkluzív kampányt indít a Sony

A Sony bejelentette az 'Only On PSN' kampányt, hogy ezzel népszerűsítse a PSN játékokat október folyamán. Az akció csak az Egyesült Államokra érvényes, de mivel kis hazánkban nincs PSN és bizonyára sokatoknak van amerikai regisztrációja, érdemes belevetnetek magatokat a részletekbe.

PSN exkluzív kampányt indít a Sony

A Sony bejelentette az 'Only On PSN' kampányt, hogy ezzel népszerűsítse a PSN játékokat október folyamán. Az akció csak az Egyesült Államokra érvényes, de mivel kis hazánkban nincs PSN Store és bizonyára sokatoknak van amerikai regisztrációja, érdemes belevetnetek magatokat a részletekbe.

A hónap folyamán minden héten meg fog jelenni legalább egy PSN exkluzív cím, kezdve ezzel a szerdával. A héten az Eufloria és a Rochard jön, a jövő héten pedig a Sideway: New York. A cel-shaded grafikával megáldott Okabu és Rocketbirds egy héttel később érkeznek, a hónap zárását pedig a vámpíros inFamous 2 kiegészítő a Festival of Blood, valamint a PixelJunk Sidescroller adják.

A héten jó néhány PS2-es klasszikus is felkerül a hálózatra: God Hand, GrimGrimoire, Maximo: Ghosts to Glory, Odin Sphere és Ring of Red. Ki tudja, talán a Sony mostantól sűrűbben tesz letölthetővé PS2-es címeket.

A PSN Plus előfizetők mindenre 20% kedvezményt kapnak a megjelenés hetében, aki pedig több mint 60 dollárt költ PSN-en - ehhez nem kell Plus -, legyen a vásárlás tárgya akár háttérkép vagy játék, a novemberi egyenlegéhez 10 dollárt jóváírást kap.

A hálózattal megáldott európai országokban némi csalódást válthat ki a kampány exkluzivitása, de a Sony igyekszik elhozni a tartalom nagy részét az öreg kontinensre is, valamint ígéretet tettek, hogy karácsony tájékán számos izgalmas új ajánlattal állnak majd elő a régióban.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward