PS4 temékbevezető esemény a Spike TV-n

A nálunk holnap hajnalban esedékes a PS4 indító buli a Spike TV-n nagy bemutatókat és új bejelentéseket is tartogat számunkra.

PS4 temékbevezető esemény a Spike TV-n

A nálunk holnap hajnalban esedékes a PS4 indító buli a Spike TV-n nagy bemutatókat és új bejelentéseket is tartogat számunkra. Geoff Keighley elejtette a Twitteren, hogy jön a Bungie-tól egy Destiny bejelentés, de itt nem állnak meg a várakozásaink. A Metal Gear Solid V-höz is jön majd új trailer és valószínűsíthetően lerántják a leplet a PS4 exkluzív tartalmairól is. Bemutatásra kerül a The Last of Us történetet kiegészítő új letölthető tartalma, amiről egyelőre szinte semmit nem tudunk.

Ez még mindig nem minden: "Ismerjétek meg a PlayStation szupertitkos K&F laborjának eredményeit. Nézzétek meg milyen irányt vesz az új PlayStation konzol vele" - olvashatjuk a Twitteren. Sokak szerint ez a titok a PlayStation 4 új virtuális valóság headsetjét rejti.

Elméletileg új játékokat is fognak bejelenteni. Az egyik megbecsült NeoGaf tag szerint bemutatásra került majd a Demon's Souls szellemi örököse is. Famousmortimer, akitől az információ származik, volt az, aki a DriveClub csúszását is előre megmondta, szóval érdemes odafigyelni arra, amit mond. Hozzá kell tenni, hogy a Demon's Souls-os értesülései elég régiek, akkor még a Spike TV-s eseménynek híre-hamva se volt, igazából még a TGS-re tippelte a bejelentést, csak ott nem volt semmi. Ti örülnétek egy Demon Souls 2-nek?

Ha már a PS4 indításnál tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy a szerencsés vagy kevésbé szerencsés külföldi újságíróknál már jártak a legnagyobb kezdőcímek is, mi több, kirakhatták előre a teszteket a játékokról. A Killzone: Shadow Fall és a Resogun egész jó pontszámokat kapott, ám a Knack csúnyát bukott. Shuhei Yoshida is kommentálta az eredményeket és csalódott volt az alacsony pontszámok miatt, de felhívta a figyelmet arra, most valószínűleg nagy sietség van az újságoknál, hogy időre kihozzák a cikkeket a sok launch játékról, ráadásul a játék online lehetőségei még nem voltak benne a tesztverzióban, így érdemes ezt is figyelembe venni.

Ettől függetlenül sok játék jön a gépre, szóval a Knack semmiképp sem rántja majd magával a konzolt, az így is nagyot fog durranni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward