PS4 SHAREfactory előzetes

A program producere bemutatja, mire leszünk képesek a PS4 videószerkesztőjének segítségével.

PS4 SHAREfactory előzetes

Korábbi hírünkben már beszámoltunk a új 1.7-es frissítésről, amelyet a PS4 fog kapni, ezek között szerepelt a SHAREfactory nevű videószerkesztő app is, amely most külön előzetest kapott. A program segítségével összevághatjuk videóinkat, áttűnéseket, feliratokat, kép-a-képben kommentárokat készíthetünk.

A fenti videót a SHAREfactory senior producere, Stuart Platt osztotta meg saját Youtube csatornáján, és a következőket írta vele kapcsolatban: "Úgy gondoltuk, hogy klassz lenne megmutatni a videót, amit az irodánkban szerkesztettünk, és megmutatni mire képes a program. Izgatottan várjuk, mi mindent fognak készíteni és közzétenni a PlayStation rajongók, ha a SHAREfactory megjelent. Reméljük tetszeni fog!"

Az egyik játékos feltette a kérdést, hogy hogyan tették fel a klipet YouTube-ra. Platt elmondta, hogy USB-n keresztül exportálták és feltöltötték. Egy másik játékos erősen kifogásolta a videó minőségét, Platt erre elmondta, hogy a PS4-ről megosztott videók 720p-sek, de a felhasználó valószínűleg a 360p-s alapértelmezett YouTube-os felbontást nézte.

Platt végül megerősítette, hogy a SHAREfactory-ban lehetőség lesz saját zenéink importálására is, amiket aztán videoklipjeink alá keverhetünk, persze ez esetben nem árt odafigyelni a szerzői jogok tiszteletben tartására.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward