PS3 MK DLC botrány

Az európai PS3 játékosoknak volt okuk a méltatlankodásra, hiszen a legutóbbi frissítésből kimaradt a Skarlet DLC és ráadásként dupla áron volt számukra elérhető a már megjelent Klassic Skin Pack...

PS3 MK DLC botrány

Az európai PS3 játékosoknak volt okuk a méltatlankodásra, hiszen a legutóbbi frissítésből kimaradt a Skarlet DLC és ráadásként dupla áron volt számukra elérhető a már megjelent Klassic Skin Pack (az USA-ban $4.99, a briteknél £5.49, a többi európai országban pedig €6.99). Ezek után nem csoda, hogy az EU PlayStation Blog-ot elárasztották a méltatlankodó hozzászólások, aminek hatására a kiadó is rögtön észbe kapott, és reagált:

"Sajnálatos módon technikai okok miatt a Mortal Kombat Skarlet DLC jövő hétig nem kerül fel PSN-re" - kezdte a Warner. "Elnézést kérünk a kellemetlenségért, Skarlet és a kivégzései már úton vannak felétek. Ami pedig a Klassic Skins pakkot illeti, annak ára helytelen PSN-en és javításra kerül. £3.19 lesz az Egyesült Királyságban és €3.99 a többi EU országban. Továbbá minden felhasználó ingyenesen hozzáférhet két Klassic skinhez, Cyraxhoz és Sektorhoz, amint megjelent Skarlet."

Az, hogy ennyi elég lesz-e ahhoz, hogy kiengesztelje a platform elégedetlenkedő felhasználóit, majd kiderül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward