PS Store akciók és ingyenjátékok a hónapban

Nagy nyári akciót indított a Sony is a PlayStation Store-on, de ezek mellett az előfizetőknek is járnak persze az ingyenes címek.

PS Store akciók és ingyenjátékok a hónapban

Mindenféle jósággal bővült a hónapban a PS Store, és elindult a nagy nyári akció is. Ezekből szemezgetünk most egy kicsit.

Először is, nézzük a PS Plus-előfizetőknek járó ingyenes játékokat: PS4-re meg lehet kaparintani a Road Not Takent és a FEZ-t, PS3-ra a Crysis 3-at, a Proteust (és a FEZ-t), PS Vitára pedig szintén a FEZ és a Proteus áll rendelkezésre, valamint a Metrico, és a LEGO Harry Potter Years 5-7. Szintén előfizetők számára kedvezményesen megvásárolható a Table Top Racing és a The Swapper.

Ami a Store-ba felkerült játékokat illeti, kiemelendő a Killzone Shadow Fall önálló DLC-je, az Intercept, amit 19,99 euróért vesztegetnek, továbbá az Ultra Street Fighter IV, ami 29,99 euróért érhető el.

Közben javában zajlik nagy nyári leárazás első hulláma is, melynek két kiemelt címe a FIFA 14 és a Need for Speed Rivals, melyekhez a DLC-ket is kedvezményesen lehet megvenni. De augusztusig kedvezményesen érhető el PS4-re a Battlefield 4, PS3-ra pedig többek között az Assassin's Creed 3, a Batman Arkham Origins, az inFamous első két része és a standalone kiegészítője egyben és a Mass Effect-játékok is. A teljes listát a hivatalos PS Blogon lehet megtekinteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward