Project Legion: a Dust 514 PC-s változata

Logikus lépés a CCP-től, hogy a PC-s MMO-ja, az EVE Online mellé végre PC-re is elkészíti az ugyanabban az univerzumban játszódó darabot.

Project Legion: a Dust 514 PC-s változata

Az EVE Online fejlesztője, a CCP bejelentette, hogy új játékon dolgozik, amely a PlayStation 3-as multiplayer shooter, a Dust 514 átalakított, PC-s változata. Hilmar Veigar Pétursson a CCP főnöke, a Eurogamernek adott interjújában arról beszélt, hogy a Dustból szerzett tapasztalataikat felhasználva az alapoktól kezdve, megújított formában építik fel a játékot, amellyel már jól haladnak.

A darab már jelenlegi állapotában is nagyban eltér a Dusttól, ezért is kapott új nevet, Pétursson szerint tulajdonképp teljesen új játéknak tekinthető. A csapat jóval gyorsabban tud haladni a fejlesztéssel, mint a Dust esetében, nemcsak azért, mert már megvan a kellő tapasztalatuk, hanem azért is, mert a játék világának nagy része már létezik PC-n, az Eve Online-ban. A PS3-as verzióhoz mindent teljesen a nulláról kellett kezdeniük. A CCP egyelőre még nem tudja, hogy a Project Legion más platformokon, pl. az új generációs konzolokon is meg fog-e jelenni.

Jean-Charles Gaudechon producer elmondta, hogy a Project Legionnal inkább a sandbox shooter irányba szeretnének elmenni, és azt is közölte, hogy játék a Dust 514-hez hasonlóan ingyenesen játszható lesz. Megjelenési dátumot egyelőre még nem tudott mondani, mivel a játék a fejlesztés igen korai szakaszában van, csupán pár hónapja kezdtek neki a munkának, tehát szinte biztos, hogy az idén még nem jelenhet meg.

A CCP megerősítette, hogy továbbra is dolgozik új tartalmakon a Dust 514-hez, és azt is elmondták, hogy a Project Legion megjelenése után a Dust játékosok számára lehetővé teszi, hogy adataikat átvigyék az új PC-s játékba.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward