Prince of Persia film részletek

Feltűnt a YouTube-on egy rövidke videó Jerry Bruckheimer Prince of Persia: Sands of Time című filmjéből, melynek címszereplője Jake Gyllenhaal.

Prince of Persia film részletek

Feltűnt a YouTube-on egy rövidke videó Jerry Bruckheimer Prince of Persia: Sands of Time című filmjéből, melynek címszereplője Jake Gyllenhaal.

                               

A kilppben egy rövid interjút hallhatunk Bruckheimerrel, miközben a filmből, illetve annak készültéből láthatunk részleteket. Megszemlélhetjük például, hogy hogy felfújták, vagyis hogy milyen szépen kigyúrta magát a film kedvéért Jake barátunk. Ettől függetlenül elismerés a stábnak, nem semmi, hogy így bírták a marokkói nyarat. Gyllenhaal mozgása és mutatványai szintén figyelemre méltóak, ahogy átverekszi magát a zsúfolt, poros sivatagi utcákon.

Mindent egybevetve ígéretesnek tűnik a film, talán a Karib Tenger Kalózai utódját hozza el majd nekünk a rendező Mike Newell, de ha ez nem is sikerül, az biztos, hogy a fáradtságot és pénztárcát nem kíméltek a produkciónál, nagy csalódást csak nem okozhat.

Gyllenhaalban mindenesetre nagyon bíznak, a producer nagy rajongója a Donnie Darko sztárjának: "Nagyon jóképű és remek formában van! Nagyon összekapta magát a film kedvéért. Természetesen emellett briliáns színész, fiatal és tehetséges." Pontosan ez az amire alapozzák a filmet.

A Donnie Brasco, a Harry Potter és a Tűz Serlege direktora olyan színészeket kapott még a kezei közé, mint Ben Kingsley, Alfred Molina és Gemma Arterton. A Prince of Persia: The Sands of Time lazán kötődik az azonos nevű játékhoz és várhatóan jövő májusban érkezik meg a külföldi mozikba...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward