Potatoman Seeks the Troof

Kis felbontású kalandok nagy felbontású embereknek - így hirdeti magát a Pixeljam. Az indie csapat munkáit most különböző ünnepi csomagokban vásárolhatjuk meg.

Potatoman Seeks the Troof

A Potatoman Seeks the Troof nem élőszereplős, mezőgazdasági tevékenységeket felidéző farmjáték (röviden parasztszimulátor), bár a film alapján akár erre is gondolhatnánk. A platformjáték a Pixeljam független fejlesztőcsapat munkája, és egy krumpli a főszereplője, akinek öt kihívásokkal teli pályán követhetjük nyomon a kalandjait. A történet kétségtelenül egyedi, és bizonyára kibővíti  burgonyafélékkel kapcsolatos ismereteinket is, vannak benne mókusok, keselyűk, majmok és METATRONOK(!) is.

A játék PC-re és Macre jelent meg, külön megvásárolva 3 dollárba kerül, de különböző csomagokban is kínálják, van trilógia, oktológia és ünnepi csomag is. A trilógia ára 5 dollár, ez a Potatomant, a Planeterit és Bitku bétát tartalmazza. Az oktológia a három, a trilógiában is megtalálható játékon kívül tartalmazza még a Snowballt, a Pixeljamet a Marathon of Doomot, a Dino Run SE-t, Pixeljams Volume 1-et és a Potatoman zenéit is, ez a pakk 10 dollárba kerül. A Holiday Bonus csomagban a fentieken kívül benne van még a Dino Run szöveges kalandjáték és a Beezlebuds alfa verziója is.

Az előzetesben a krumpli apukája meséli el ékes tájszólásban világgá ment "gyermeke" történetét, akit táncolni is megtanítottak (a szántás már kevésbé ment neki).

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward