Portal 2 gameplay

Minél többet látunk a Portal 2-ből annál kevésbé tudjuk visszafogni magunkat, 2011 pedig sajnos még messze van. Én személy szerint, amikor meghallottam, hogy lesz folytatás, már azzal is boldog lettem volna, ha mindenféle újítást mellőzve kapunk egy ugyanolyan „kaptafára menő folytatást”. Ez persze nem vallana a Valve-ra.

Portal 2 gameplay

Minél többet látunk a Portal 2-ből annál kevésbé tudjuk visszafogni magunkat, 2011 pedig sajnos még messze van. Én személy szerint, amikor meghallottam, hogy lesz folytatás, már azzal is boldog lettem volna, ha mindenféle újítást mellőzve kapunk egy ugyanolyan „kaptafára menő folytatást”, de ez persze nem vallana a Valve-ra.

A második résznek már az eddig megjelent néhány rövid bemutató alapján is megelőlegezhető, hogy egyszerűen zseniális lesz. Ismerkedjetek hát meg egy barátságos brit személyiséggömbbel, és ha már ott vagytok, nézzetek rá GLaDOS-ra is. Már nektek is hiányzott nem? "Oh, Te vagy az. Rég nem láttalak. Mi van veled? Jómagam nagyon elfoglalt voltam... halottaimban. Tudod, miután megöltél! Ok. Nézd, mindketten mondtunk dolgokat, amiket meg fogsz bánni. De azt hiszem, félretehetjük a nézeteltéréseinket. A tudományért. Te szörnyeteg."

Érkezés tehát 2011-ben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

(megjegyzés: a Viddler egy kicsit haldoklik, ha elsőre nem jönne be a videó érdemes frissíteni az oldalt)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward