PoP: Flash játék és Forgotten Sands trailer

A Prince of Persia: Forgotten Sands trailer a herceg varázsképességeit demonstrálja, a flash játék meglepően jó lett.

PoP: Flash játék és Forgotten Sands trailer

Igen, sokatoknak bizonyára már csömöre van a sok "ócska" tömeg-flash játéktól meg a weben található cyber-parasztos Facebook játékoktól, de leginkább a valamit reklámozók fajtájától kaphattatok sikítófrászt. Amikor filmeket, játékokat, reggeliző pelyheket és egyéb okosságokat népszerűsítenek ilyen csodás minijátékokkal, az ám az igazi...

Ez után a bevezető után azt gondolhatnátok, hogy majd jól leszóljuk a Forgotten Sands flash verzióját is, de az igazság az, hogy ha borzasztó lenne, akkor most nem lenne hírünk róla. Fura módon ugyanis egész jó lett! Bátran ugorjatok neki ezen a linken!

Térjünk is inkább rá a nagy játék új trailerére, ami a herceg varázstudományát hivatott bemutatni. Igen, bátor hősünk az idő befolyásolásán túl a maga szolgálatába hajtja az elemeket is, így a tüzet, vizet, földet és levegőt. Az elemek szerepet kapnak a harcban és a platformer ugrálós-mászkálós részeknél is. Hercegünk átsüvít a levegőn (löketet ad magának nagyobb ugrásokhoz) és megfagyasztja a folyóvizeket, hogy aztán kedvére mászókának használja őket. Nem is szaporítom a szót, a filmben mindegyiket látványosan demonstrálják.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward