Plants vs Zombies: Garden Warfare megjelenés

Jövő februárban támadnak a zombik kertünkre

Plants vs Zombies: Garden Warfare megjelenés

Az EA bejelentette, hogy PopCap Plants vs. Zombies című játékának spinoffja, a Garden Warfare 2014 február 20-án fog megjelenni Európában (Észak-Amerikában két nappal később). A dátum a külső nézetes shooter Xbox 360-as és Xbox One-os verziójára vonatkozik. A PC-s verzión is dolgoznak, de arról egyelőre csak annyit tudni, hogy később fog megjelenni. A PlayStation-ös verziókat még nem jelentették be.

A Garden Warfare a szériában szereplő zombikat és növényeket a DICE Frostbyte motorja által életre keltett 3D-s környezetbe helyezi. Induláskor 10 játszható pálya lesz, három játékmód, és 24 játékos játszhat egyszerre.

A Garden and Graveyardsban 12-fős zombicsapat száll szembe a 12 fős növénygárdával a kerti bázisokért folyó harc során. A másik 12-12-fős csata, a Team Vanquish a szokásos deathmatch lesz. A 4-fős koop mód, a Garden Ops lényege, hogy egy növénycsapat szoros együttműködésben dolgozik azon, hogy a több hullámban érkező zombikat visszaverje.

Észak-Amerikában a játék 30 dollárba fog kerülni Xbox 360-ra és 40 dollárba Xbox One-ra. Az Európai árakat még nem jelentették be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward