Pitchford fél kiadni a Borderlands-et

A Gearbox feje, Randy Pitchford nagyon izgul amiatt, hogy hogyan teljesít majd az ez év végén megjelenő shooter/RPG hibridjátéka, a Borderlands. Ő úgy fogalmazott, hogy "totálisan meg van rémülve", hogy az eszméletlen fegyverarzenált felhozó cel-shaded technikával készült (huhh, lassan elvesztem a fonalat a sok jelző között) játék nem állja majd meg a helyét karácsonykor a nagyágyúk közt. (Valamiről lemaradtunk? Azt hittük, hogy a kínálat felét elcsúsztatják 2010-re...)

Pitchford fél kiadni a Borderlands-et

A Gearbox feje, Randy Pitchford nagyon izgul amiatt, hogy hogyan teljesít majd az ez év végén megjelenő shooter/RPG hibridjátéka, a Borderlands. Ő úgy fogalmazott, hogy "totálisan meg van rémülve", hogy az eszméletlen fegyverarzenált felhozó cel-shaded technikával készült játék nem állja majd meg a helyét karácsonykor a nagyágyúk közt. (Valamiről lemaradtunk? Azt hittük, hogy a kínálat felét elcsúsztatják 2010-re...)

Úgy gondolja viszont, hogy a Gearboxnak és az iparnak mindenféleképp érdemes volt vállalni a magas kockázatot, ami egy új franchise és játékstílus bevezetésével jár, hiszen ha mindig ugyanazt csinálnák, akkor egy idő után már nem lenne miért harcolni és erőltetni a fejlődést. Érthető viszont az aggodalma, hiszen ott van például az EA tavalyi esete Mirror's Edge-dzsel. Nagyon sokat tett érte, de a mi legnagyobb sajnálatunkra (nekem és több kollégának itt az iPonnál nagy kedvenc a játék) nem tudott felérni a hozzáfűzött reményekhez (eladásokat tekintve). Ez sajnos volt, akinek elvette a kedvét a kísérletezéstől.

"Amikor az emberek kockázatot vállalnak, és az nem jön be - vegyük például a Mirror's Edge-et -, ez a többieknek is kényelmetlenebbé és nehezebbé teszi az ilyen típusú döntések meghozatalát." - mondta el Pitchford. "Szóval igen, halálra vagyok rémülve. A Borderlands is egy teljesen egyedi darab, szóval talán még kockázatosabb."

Azért, hogy valami jó példával is éljen, felhozta a BioShock-ot, ami szintén egy új franchise és nagyon jó eladásokat produkált. "Vannak egy páran akik mindenfélével játszanak (játszanának), és már nagyon ki vannak éhezve valami frissre és újszerűre, remélem a Borderands betölti majd ezt az űrt."

A játék októberben érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A legfrissebb gameplay videó:

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward