Phantom Pain bejelentés

A most bejelentett Phantom Pain a Metal Gear Solid 5 lenne? Az előzetesből sokminden kiderül.

Phantom Pain bejelentés

A Spike Video Game Awards ünnepségén jelentették be a Phantom Pain című játékot. Az igencsak gyanús előzetes után, melynek főszereplője erősen hajaz Snake-re sokan arra  következtetésre jutottak, hogy a darab valójában a Metal Gear Solid 5.

A játék már fejlesztés alatt áll a Moby Dick nevű stúdióban, Stockholmban, amelyet a honlapja szerint Joakim Mogren alapított és vezet, aki "korábban egy nagy amerikai fejlesztőnek dolgozott, és most több embert is összehozott a skandináv területekről, hogy egy új, izgalmas játékot alkossanak".

Hehe, svédek... mindig is tudtuk, hogy Kojima jó arc. A Joakim név ugyanis a Kojima anagrammja, a Mogren pedig egy montenegrói fociklub neve, ami úgy kapcsolódik a dologhoz, hogy a Platinum Games hamarosan megjelenő játéka, a Metal Gear Rising: Revengeance Montenegróban játszódik.

De ha ez nem lenne elég bizonyíték, egy újságíró beszámolt arról, hogy a Konami parti VIP szekciójában páran Phantom Pain/Moby Dick Studiós pólót viseltek, és egyáltalán nem látszottak svédnek. De a legjobb az állítólagos Mogren Twitter fiójkához betett profilképe, aki eszik, vagy iszik, hagyja abba, mielőtt rákattint, akkor nem lesz baj. Az alábbi előzetest pedig gyorsan nézzétek meg, amíg ki nem jön a hivatalos változat, mert előfordulhat, hogy eltávolítják.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward