Pénzküldéssel bővül a Signal, és ezt is kiemelkedő biztonság mellett teszi

Fintech funkcióval bővül az üzenetküldő szolgáltatás, és a személyes adatok védelme továbbra is mindenek felett áll.

Pénzküldéssel bővül a Signal, és ezt is kiemelkedő biztonság mellett teszi

A Signal az egyik legbiztonságosabb csevegő platform napjainkban. Szinte egyáltalán nem kezel érzékeny információkat, és a szakemberek úgy alkották meg, hogy az üzenetváltások is teljesen titkosítottak legyenek. Hamarosan pedig már bárki küldhet és fogadhat pénzt a szolgáltatáson keresztül, természetesen a lehető legnagyobb biztonság mellett.

Hivatalos közleményben számolt be arról a Signal, hogy már financiális technológiai megoldás is beköltözött a szolgáltatásába. Ennek köszönhetően az emberek úgy tudnak egymásnak pénzt küldeni, hogy nem kell attól tartaniuk, hogy bárkinek rálátása lehet a tranzakcióikra. Egyelőre ezt még csak tesztelési jelleggel indította el a vállalat, szóval nem adott a funkció mindenkinek.

Galéria megnyitása

A peer-to-peer pénzügyi rendszer most még béta verzióban van, de valószínűleg nem kell már ahhoz sok, hogy elindulhasson. A zárt teszteken nagyon jól vizsgázott a Signal fejlesztése, amiben egyébként egy kiemelt partnere is volt a vállalatnak. A MobileCoin közreműködésével jött ez létre, így garantálható jelenleg a megfelelő biztonsági szint, ami találkozik a Signal nagyon magas elvárásaival.

Aki szeretne a Signalon keresztül tranzakciót bonyolítani, a kénytelen lesz létrehozni ehhez egy megfelelő tárcát a MobileCoin keretei között, és ez még nem minden. Itt az egyedileg fejlesztett MOB kriptovalutában lesz bonyolítva az összegek utalása a Signal Payments révén. A társulás hivatalos bejelentése előtt már benne volt a levegőben, hogy ilyen jellegű nyitás készülhet, mert a MobileCoin és a Signal vezetője más ügyekben már tárgyalásokat folytatott.

Kiemelte a Signal, hogy attól függetlenül, hogy a vállalat lehetőséget nyújt majd a szolgáltatásán keresztül tranzakciókat bonyolítani, egyáltalán nem fog olyan adatokat kezelni, amik ezzel kapcsolatosak. Nem fog hozzáférni számlainformációkhoz, nem látja majd azt, hogy milyen pénzmozgások történnek, és azt sem, hogy mikor, hova utal az ember pénzt.

Galéria megnyitása

„Az első fizetési protokoll, amelyhez támogatást adtunk, a MobileCoin nevű, adatvédelemre összpontosító fizetési hálózat, amelynek saját pénzneme van, a MOB. Mint mindig, a célunk az, hogy az Ön adatait ne a mi kezünkben tartsuk; a MobileCoin pedig úgy van kialakítva, hogy a Signal nem fér hozzá egyenlegéhez, teljes tranzakciós előzményeihez vagy pénzeszközeihez.” – mondta el Jun Harada, a Signal növekedési és kommunikációs vezetője.

A nyílt bétatesztelés alatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók körében választott ki néhány szerencsést a Signal. A pénzküldési lehetőség próbára tétele előtt mindenkit megkér majd a szolgáltatás fejlesztője arra, hogy hozzon létre egy MobileCoin virtuális számlát, és ezt követően lehet elkezdni az utalást. A fejlesztők várják a visszajelzéseket, amiknek a mentén tudják tökéletesíteni a Signal Payments működését.

A Signal a jövőben talán más pénzküldésra alkalmas protokollokat is támogatni fog a MobileCoin mellett, de látni kell azt, hogy tényleg nem szeretne semmilyen nemű kompromisszumot kötni a kényelem érdekében, ami a biztonság rovására mehet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap