PC-re is megjelenik a Wii U-exkluzív Devil's Third

Tomonobu Itagaki agymenése ingyenesen játszható címként jelenik meg PC-re.

PC-re is megjelenik a Wii U-exkluzív Devil's Third

Viszonylag ritka esemény, hogy egy Nintendo által kiadott és finanszírozott játék megjelenhessen PC-re is, de most egy ilyen ritka esetnek örülhetünk (vagy örülhetnénk). A Devil's Third annak a Tomonobu Itagakinak a munkája, aki a Dead or Alive- és a Ninja Gaiden-játékokért is felelős. Itagaki alapított egy saját stúdiót Valhalla Games néven, a Devil's Third fejlesztése pedig már évekkel ezelőtt elkezdődött, és eredetileg a THQ adta volna ki, annak csődje után azonban minden tulajdonjog visszaszállt Itagaki csapatára. Végül a nehéz helyzetben a Nintendo lépett közbe, és vállalta a kiadással járó felelősséget, amivel együtt Wii U-exkluzívvá is vált a játék.

Most azonban a Valhalla Games bejelentette, hogy free-to-play játékként elhozzák PC-re is, Devil's Third Online címen. Ez egyben azt jelenti, hogy a Wii U-n megtalálható egyjátékos sztori mód teljesen kimarad, és csak a többjátékos komponens lesz elérhető.

A Wii U-s változatok augusztus 28-án kerülnek piacra, és ezután nem sokkal, már szeptemberben jöhet a PC-s verzió bizonyos régiókba. Mivel a fejlesztők szolgáltatásként szeretnék üzemeltetni a játékot a következő években (ahogy az a free-to-play modellben szokás), a tartalmat és a pénzügyi dolgokat minden régióban helyi partnerek segítségével alakítják majd ki.

Sajnos eddig úgy néz ki, hogy nagyon nem érdemes rápörögni a játékra: eddig a legtöbb beszámoló szerint az ugyanis valahol a borzalmas és a közepesen rossz között foglal helyet, itt például az Eurogamer próbálja ki:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward