PC-re és konzolokra is jön a Pac-Man 256

Az eredetileg mobilokra készült játék négyfős kooperatív móddal érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

PC-re és konzolokra is jön a Pac-Man 256

A Crossy Road fejlesztői által eredetileg mobilokra kiadott Pac-Man 256 hamarosan megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Hogy mikor? Nos, egészen pontosan június 21-én, ami egyébként az eredeti Pac-Man nem éppen kerek, de azért szép 36. születésnapjára esik.

A Pac-Man 256 ötlete egy hibából ered, ami akkor következhetett be az eredeti Pac-Man esetében, ha végigvittük a 255. pályát. Ennek megfelelően az új részben főhősünket állandóan "üldözi" lentről A Hiba, vagyis a pálya elfogyása, miközben folyamatosan haladnunk kell felfelé.

A játék felvonultatja a szokásos felvehető holmikat és ellenfeleket, ugyanakkor új power-upokat is behoz, mint például a lézerfegyvert, ami abban az irányban kinyírja az ellenfeleket, amerre az öreg Pac-Man éppen néz. Ezen kívül a játék mobilos verziója egy free-to-play modellre épült, ahol a megszerzett kreditek befolyásolták, hogy mikor éledhetünk újra (vagy inkább csak megvehettük az egész játékot egyben).

Azt nem tudni, hogy ez a fajta free-to-play modell átjön-e konzolokra és PC-re is (gyaníthatóan nem), az viszont biztos, hogy ezek az új verziók négyfős helyi kooperatív móddal bővülnek, aminek mindig örülünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward