Paradise Lost: First Contact - szökés a laborból

Többféleképpen megoldható feladatok várnak ránk a játékban, amelyben egy idegen lényt alakítunk

Paradise Lost: First Contact - szökés a laborból

A Paradise Lostban egy csápos, telekinetikus képességekkel rendelkező idegen lényt alakítunk, akinek az a feladata, hogy megszökjön az emberek tesztlaboratóriumából. A pixeles külsőbe bújtatott akció-kalandjáték hőseként különböző képességek állnak rendelkezésünkre, melyek között akadnak akció-orientáltak és fejtörőkre hangoltak is, így biztosítva számunkra, hogy a nekünk tetsző legváltozatosabb módokon érhessük el céljainkat, ahogyan ez az alábbi előzetesből is látható.

A Paradise Lost: First Contact Kickstarteres projektje sikeresen zárult, az alkotók által kért 70 000 dolláros összegnek kicsivel több mint kétszerese, 144 960 dollár jött össze. A bónusz célkitűzések közül hármat sikerült elérni, így a végső verzióban lesznek trófeák, az alap angol és spanyol nyelvű változatokon kívül lesznek még más fordítások is, és elkészülhet a Lost Memories című extra fejezet is, amely az idegen lény elfogása előtti eseményeket mutatja be.

Az Asthree Works játéka a Steames megjelenésre is megkapta az engedélyt, így a támogatók ingyen Steames kulcsokat fognak kapni. Aki jobban kedveli a DRM-mentes darabokat, az se búsuljon, a játék ilyen formában is meg fog jelenni PC-re, Macre és Linuxra 2014 decemberében. A Wii U és az Ouya változatok csak később fognak kijönni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward