Öt éve fejlesztik a The Division motorját

Már a fejlesztés korai szakaszában egymásra építették a motort és a játékot.

Öt éve fejlesztik a The Division motorját

Rodrigo Cortes művészeti rendező a GamerHubTV-nek adott interjújában elmondta, hogy a The Division motorját, a Snowdropot öt éve kezdték el fejleszteni a Ubisoft Massive-nál.

"Már nagyon korán elkezdtünk dolgozni, a Snowdropon, úgy kb. öt éve, végiggondoltuk, hogy milyen kihívásokat hozhat a következő generáció, és figyelembe vettük a korlátainkat is. Svédországban vagyunk, itt úgy dolgozunk, hogy nincs olyan nagy mennyiségű munkaerő azokhoz a típusú játékokhoz, amelyeket készíteni akarunk. Egy olyan tripla A-s játékot szeretnénk fejleszteni, amely versenyre kell az ipar legnagyobbjaival is, mindezt úgy, hogy egy olyan ésszerű méretű stúdióval dolgozunk, mint a Massive."

"A fejlesztés már a kezdetektől fogva ezeken a korlátokon alapult. Hogyan fogjuk kezelni a következő generációt? Hogyan kezeljük majd a tripla A-s fejlesztést? A megoldás az új motor elkészítése volt, amit már nagyon korán hozzákapcsoltunk a The Divisionhöz."

Cortes az interjúban elmondta, hogy a Snowdrop képes arra, hogy masszívan javítson a dolgok minőségén, külön kiemelte a ruhák animációit, a megvilágítást és a részecskéket. Mindezek együttvéve lehetővé teszik, hogy még jobban beleélhessük magunkat a játékokba.

Míg az EA a legtöbb saját fejlesztésű játékához egyetlen motort használ, a Ubisoft egyszerre többet is: a Snowdropot a The Divisionhöz, az AnvilNextet az Assassin's Creedhez, a Duniát a Far Cry 3-hoz és a Disruptot a Watch Dogshoz.

A Tom Clancy's The Division külső nézetes taktikai shooter RPG lesz és kizárólag PC-re és újgenerációs konzolokra fog megjelenni az idén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward