Osztott képernyős multiplayer élmény interneten keresztül a Steam segítségével

Osztott képernyős multiplayer élmény interneten keresztül a Steam segítségével

Hamarosan egy béta frissítés keretében a Steam felhasználók új formában oszthatják meg játékélményeiket barátaikkal. Ha ugyanis te vagy egy ismerősöd rendelkezik olyan játékkal, ami támogatja az osztott képernyős, esetleg a helyi többszemélyes módokat, akkor az új funkció segítségével egymásra csatlakozhattok interneten keresztül és részesei lehettek a multi élménynek, anélkül, hogy ott kellene ülnötök ugyanazon gép mellett.

Minden helyi többszemélyes játéknál működni fog a „Remote Play Together”, és akár 2-nél többen is játszhattok így egyszerre. Elindítod például a Worms valamelyik epizódját és meghívod három másik barátodat a partiba, akik otthon ülnek, és már játszhattok is. Természetesen elegendő lesz az, hogy csak az egyikőtök rendelkezzen a játékkal és ő hívjon meg mindenkit. A többieknek nem kell telepíteniük vagy megvásárolniuk semmit hozzá. Amint a játékgazda leállítja a játékot, a létrejött csoport szétesik, nem lesz már hozzáférésük a host gépéhez.

A játékgazda be tudja állítani, hogy milyen eszközöket akar megosztani. Például engedélyezhetjük, hogy a többi játékos hozzáférjen az egerünkhöz vagy a billentyűzetünkhöz, vagy elég nekik a saját otthoni kontrollerüket használni. Összesen 4 játékost fog támogatni a rendszer és 60 FPS-sel fog futni a meghívott játékosoknak, 1080p-s felbontással. A játéktól és a netkapcsolattól függően 10 és 30 Mbps között lesz a bitráta, ami már jó minőségű videónak mondható.

Az új funkció bétája október 21-én érkezik és minden játék, amit a fejlesztők megjelöltek a „co-op, local multiplayer vagy split-screen” címkével azonnal működőképessé válik majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap