Origin vs. Steam - Más? Jobb?

Az EA digitális disztribúciós rendszere mást ajánl mint a Steam, állítja az Origin vezérigazgató David DeMartini.

Origin vs. Steam - Más? Jobb?

Az EA digitális disztribúciós rendszere mást ajánl mint a Steam, állítja az Origin vezérigazgató David DeMartini.

"Egy Steam van. Amit az emberek látni szeretnének, az egy másik élhető megoldás. Azt akarják, hogy meg lehessen minket különböztetni, mást nyújtsunk."

Példának a Battlefield és a Call of Duty esetét hozta fel. Szerinte mindkét játék remek, bár mindkettő shooter, de megvan a COD és a BF létjogosultsága is. Azt szeretné, ha ez így lenne a Steammel és az Originnel is.

"Ez nem jelenti azt, hogy a COD rossz és nem is akarom, hogy azzá váljon, ahogy a Steam-et sem. Legyenek partnerek, hiszen nagyon sok jó dolgot csinálnak. Szeretném, ha az Origin megkülönböztethető lenne és javulna, mint szolgáltatás, ahogy a Steam is csinálja.

Mindennek kulcsát az EA a multiplatformitásában látja, ezen a vonalon szeretne elindulni. Egy platformokon átívelő baráti kört vizionál játékosokból, ahol megkülönböztethetjük magunkat és megmutathatjuk mit tudunk, kivel játszunk, vagy hogy kinek a véleményére adunk.

DeMartini úgy érzi, kell valami más ahhoz, hogy felérjenek a Steam jól megalapozott pozíciójához. Ehhez viszont idő is szükségeltetik, hisz a Valve szolgáltatásának is 8 év kellett, hogy eljusson ide, ahol most tart. "Adjatok még néhány évet és talán jobbak is leszünk, mint a Steam."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward