OnLive árak

Múlt héten elindult az Egyesült Államokban az OnLive felhő alapú játékszolgáltatás. A kezdeti árazási illetve vásárlási opciók a következők: Kivehetjük az általunk választott játékokat 3 vagy 5 napra, illetve vásárolhatunk korlátlan hozzáférést is hozzájuk, minimum addig ameddig a jelenlegi licensz szerződés tart a játék kiadója és az OnLive közt (ezt persze meghosszabbíthatják). A mostaniakra például 2013. június 17-ig tart.

OnLive árak

Múlt héten elindult az Egyesült Államokban az OnLive felhő alapú játékszolgáltatás. A kezdeti árazási illetve vásárlási opciók a következők: Kivehetjük az általunk választott játékokat 3 vagy 5 napra, illetve vásárolhatunk korlátlan hozzáférést is hozzájuk, minimum addig ameddig a jelenlegi licenc szerződés tart a játék kiadója és az OnLive közt (ezt persze meghosszabbíthatják). A mostaniakra például 2013. június 17-ig tart.

Ha tehát az OnLive-on keresztül veszünk meg egy játékot, az a megegyezésben szereplő időpontig a rendelkezésünkre áll bármikor és bárhol, feltéve, hogy mellette aktív az OnLive előfizetésünk is. A szervezők az indulás örömére 1 évre ingyenes szolgáltatást biztosítanak a kezdő tábornak, illetve a másodikra is jelentős árengedményeket tesznek nekik. Persze ez minket nem nagyon érint. Mint azt már említettük a szolgáltatás most indult az USA-ban, 2011 vége felé tervezik Angliában a startot, de hogy hozzánk mikor jut el, ha valaha egyáltalán, azt nem tudni. A project ettől függetlenül érdekes és előremutató, bár a Gaikai árazási koncepciója első ránézésre szimpatikusabb, mint az OnLive-os.

Árlista (forrás: Eurogamer)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward