Októberben jön a Moto Racer 4 15 játékmóddal

A klasszikus motorjáték új részében akár tízen is versenyezhetünk.

Októberben jön a Moto Racer 4 15 játékmóddal

A kilencvenes években az új Pentium számítógépek beszerzésekor a legtöbbünk a Moto Racert töltötte be először. Akkoriban ez az utcai motorverseny-játék volt az etalon grafikailag és technikailag, de több félsikerű folytatás után a sorozat valahogy köddé vált és sokaknak eszébe sem jutott többé – egészen mostanáig.

Október 13-án ugyanis megjelenik a Moto Racer 4, az Artefacts Studios által fejlesztett újabb epizód. A játék készítését az eredeti dizájner, Paul Cuisset felügyelte. Mint a klasszikus elődökben, a negyedik részben is utcai és salakpályás versenyek várnak ránk, akár megosztott képernyővel kettesben, vagy kilenc társunkkal online módban.

Az ígért 15 játékmód között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A King of the Hillben például minden játékos megegyező idővel indul, a mindenkori első helyezett percei folyamatosan csökkennek, a többiek plusz másodperceket kapnak, a nyertes pedig az, akinek először lenullázódik az órája. A Last Man Standingben minden checkpointnál kiesik az utolsóként odaérkező motoros, a Survivalben minimális idővel kezdünk, minden checkpointnál plusz másodperceket kapunk, single playerben a lehető legtovább kell húznunk, multiplayerben az győz, akinek marad idő az óráján. A Wolf Packben előnnyel indulunk és meg kell azt őriznünk egy bizonyos ideig, a Ghost Bikeban pedig utolsóként kezdve kell úgy elérnünk egy meghatározott helyezést, hogy nem térünk le az útról és nem ütközünk senkivel.

A játékról további infókat ígért a közeli jövőben a kiadó Microids.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward