Október végi videó válogatás

Benne vagyunk az őszben, hullanak a levelek, akárcsak az ellenfelek. Asura haragszik, Sam komolytalankodik, az Umbrella takarít.

Október végi videó válogatás

Asura's Wrath

Nem telhet el a hónap Asura's Wrath előzetes nélkül. Szeptemberben már bemutattunk egyet, amelyben láthattátok, mi mindenre képes Asura, a hatalmától megfosztott, mindemellett mégis lándzsaálló isten. Az új ízelítőből kiderül, hogy a Capcom és a Cyberconnect 2 közös alkotásának főhőse még ennél is rettenthetetlenebb: ahogy a Gyalog galoppban a hidat őrző fekete lovagot, őt sem hozza zavarba egy percre sem karjainak elvesztése. Azon, hogy mindezt kellemes westernes hangulatú zene kíséri már meg sem lepődünk, a Trigun óta mindenki tudja, hogy ez a műfaj karöltve jár (bocs =)) a kar nélküli főhősökkel. Az Asura's Wrath 2012 február 21-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

[bold]Serious Sam 3: Before First Encounter

[/bold]

Következő előzetesünk még komoly(talan)abb, a Serious Sam 3: Before First Encounter fegyverarzenálját mutatja be. Más a hangjuk, máshogy néznek ki, máshogy rúgnak vissza, de hatásuk ugyanaz: mindegyik darált húst csinál az ellenfelekből, aminek legfeljebb az állaga más. Szörnyhordákban és szép tájakban most sem lesz hiány. A játék eredetileg október 18-án jelent volna meg PC-re, de ez a dátum november 22-re változott.

[bold]Resident Evil: Operation Raccoon City

[/bold]

Az Umbrella Corporation szokás szerint rosszban sántikál, ezúttal a zombijárta Raccoon City-ből igyekeznek eltüntetni áldásosnak nem nevezhető tevékenységük nyomait. A Resident Evil: Operation Raccoon Cityhez kapcsolódó netes reklámjátékról korábbi cikkünkben olvashattok. Maga a játék március 20-án jelenik meg PC-re PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward