Oculus Touch-exkluzív FPS a Metro 2033 fejlesztőitől

Jeges világvégével vár az Arktika.1.

Oculus Touch-exkluzív FPS a Metro 2033 fejlesztőitől

A Metro 2033-at is készítő 4A Games bejelentette új projektjét, az Arktika.1-et, mely egy nagy, hangulatos lövölde lesz, kifejezetten az Oculus Touch-hoz fejlesztve.

A játék majdnem 100 évvel később, a jövőben játszódik, a Földön új jégkorszak zajlik. Csak az egyenlítői vidékek maradtak lakhatóak, de az emberiség apróbb csoportjai még mindig megtalálhatók egyes, erőforrásokban gazdag északi és déli területeken. Feladatunk az, hogy egy ilyen kolóniát védelmezzünk Oroszország pusztáin, biztosítva az emberek túlélését a rablók, martalócok és furcsa lények árnyékában.

„Az Arktika.1 egy teljes értékű AAA cím, az összes tapasztalatunkat arra fordítjuk majd, hogy egy magas minőségű FPS-t készítsünk, miközben rengeteg új lehetőség áll rendelkezésünkre a VR-nak köszönhetően. Az Oculus segítségével az élményt egy teljesen új szintre tudjuk emelni, ez egy kihagyhatatlan alkalom.” – mondta Andriy Prokhorov, a 4A kreatív vezetője.

Az Arktika.1 a tervek szerint 2017 második negyedévében jelenik meg. A játék oldalán figyelemmel követhetitek a fejlesztés állását.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward