Nyugatra jön a Blade & Soul

Az NCSoft úgy döntött, hogy nyugatra is elhozza koreai harcművész MMO játékát, a Blade & Soult. Az MMO még júniusban startolt Koreában, azt megelőzően 150,000 bétatesztert vonzott, start után pedig stabil 230,000-es tábort alakított ki magának. 

Nyugatra jön a Blade & Soul

Az NCSoft úgy döntött, hogy nyugatra is elhozza koreai harcművész MMO játékát, a Blade & Soult. Az MMO még júniusban startolt Koreában, azt megelőzően 150,000 bétatesztert vonzott, start után pedig stabil 230,000-es tábort alakított ki magának. Egyelőre még nem tudjuk az amerikai és európai megjelenés dátumát, de már elindult az angol nyelvű honlap.

A Blade & Soul egy fantázia királyságban játszódik és főként a Qing Gong "könnyű test" harcművészeti stílusra alapoz. Ezt egyébként több híres filmből is ismerhetitek, az egyik a 'Tigris és sárkány' (2000), a másik pedig 'A repülő tőrök klánja' (2004). A filmeken túl a mangaművész Hyung-Tae Kim is tett hozzá, őt a Magna Carta játékok miatt ismerhetitek. Ő felelős a vizuális megjelenésért és olyan gameplay funkciókért, mint a karakter testreszabás.

A játékban van bőven PvE tartalom, ha pedig csatlakoztok az egyik frakcióhoz, akkor résztvehettek PvP csatákban is. 6 kaszt van, ezek az Assassin, Blademaster, Destroyer, Force Master, Kung Fu Master és a Summoner.

"Biztosíthatlak titeket, hogy a Blade&Soul sosem fogy majd ki tartalomból, mindig lesz, ami ott tartson titeket. Ez nem egy repetitív grindelős MMO." A vezető producer, James Bae bízik játékában.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward