Nyílt bétába lépett a Total War Battles: Kingdom

Az ingyenes játszható új Total War hamarosan megjelenik, de előtte még hátravan a nyílt bétateszt.

Nyílt bétába lépett a Total War Battles: Kingdom

Ha őszinték akarunk lenni, akkor már péntektől elérhető Steamen a Total War Battles: Kingdom nyílt bétaverziója, csak egy kicsit lemaradtunk róla. Maga a játék egyébként is free-to-play alapokon nyugszik, így tehát később is szabadon beleugorhat majd bárki, ráadásul készülnek belőle tabletes verziók is. Az egyes változatok között szabad lesz az átjárás, ott folytathatjuk a játékot, ahol korábban abbahagytuk.

A Total War Battles: Kingdomban a magunk kis 10. századi birodalmát kezdhetjük építgetni, melyben némi segítséget nyújthatnak a mikrotranzakciók. Hogy a mikrotranzakciók mennyire járják át a játékot, azzal kapcsolatban egyelőre csak a steames felhasználók véleményeire tudunk hagyatkozni.

Ahogy az várható volt, sok lesz a negatív komment: a legtöbben úgy gondolják, hogy a játék egész egyszerűen pay-to-win, amiben persze nem feltétlenül szükséges valódi pénzt költeni, de akkor minden nagyon sok ideig tart. Sokak szerint ez az egész méltatlan egy Total War-játékhoz.

Ennél kevesebben, de azért jó néhányan vannak azon a véleményen viszont, hogy a játék jól kidolgozott és mély, és egyáltalán nem szükséges benne pénzt költeni ahhoz, hogy nyerni tudjunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward