Nyakunkon a Crysis 2 DX11 patch?

A MyCrysis.com-ra fel is kerültek egy kis időre az újítások. Aztán gyorsan leszedték őket.

Nyakunkon a Crysis 2 DX11 patch?

Mikor megjelent a Crysis 2 sokaknak volt csalódás, hogy a játék nem tartalmazott DX11-es kódot. Akkoriban még arról rebesgettek pletykákat, hogy majd egy patch formájában érkezik a grafikus motor tuningolt változata, de később egyre inkább úgy nézett ki, hogy nem lesz az egészből semmi, még a fejlesztők nyilatkozatai is ezt látszottak egy ideig megerősíteni.

Nemrég azonban felkerült a MyCrysis.com-ra egy hír, miszerint érkezik a patch, lehet tölteni, és még pár screenshotot is mutattak, hogy mire számíthatunk. Aztán rájuk szólhatott valaki, mert azóta csak egy 404-es hiba van a hír helyén. Szerencsére többen is időben kapcsoltak és készítettek képeket a fent lévő információkról, így tudjuk mire számíthatunk.

A DX11 Ultra Upgrade csomag rengeteg optimalizációt és továbbfejlesztést tartalmaz, ráadásul nem csak a DX11-es, hanem a DX9-es változathoz is. Utóbbiban az árnyékok és a fényvisszaverődés lesz szebb, a DX11-es módban pedig megjelenik a tesszeláció, a parallax occlusion mapping és szebbek lesznek az árnyékok, a víz, a részecskék, a mélységélesség és a motion blur (a mozgás közbeni mosottság).

A patchen felül két egyéb letöltenivaló is várja majd a játékosokat. A DX11 Tesselation Pack-ot mindenkinek le kell majd töltenie, aki használni akarja a tesszelációt a DX11-es módban. Ez a csomag tartalmazza a különböző modellek tesszeláció előtti állapotát. A másik letölthető tartalom egy nagyfelbontású textúrapakk. Ezt használhatja mindenki DX9-es és DX11-es módban is, viszont szükség lesz hozzá egy legalább 1GB-os videókártyára és 64 bites operációsrendszerre.

A PCGamesHardware.de lementette az összes fontos képet, az oldalukon meg lehet őket tekinteni. Hogy mikor érkezik a patch azt egyelőre nem tudni, viszont akik gépgyilkos Crysis 2-t vártak azok izzíthatják a vasakat, nemsokára megkapják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward