Novemberben érkezik a Transport Fever

Szállítmányozás földön, vízen, levegőben.

Novemberben érkezik a Transport Fever

Sokan emlékezhetnek még a Transport Tycoon Deluxe által nyújtott remek szórakozásra, de szerencsére manapság sem maradunk hasonló élmények nélkül. Az Urban Games stúdió Transport Fever című játéka a szállítmányozás 150 éves történetéből merít elemeket.

A köz- és vasutak fejlett építési rendszerei mellett hajó- és légiszállítási szimulációs lehetőségeket is kínál majd. A kampányrész európai és észak-amerikai történelem által ihletett küldetéseket tartalmaz, míg a kötetlen játékmódban saját állomásokat, kikötőket, repülőtereket építhetünk, kereskedelmi útvonalakat hozhatunk létre, miközben folyamatosan alkalmazkodunk növekvő városunk igényeihez.

A megjelenéshez kapcsolt előzetes nyújt némi betekintést abba, hogy fest mindez működés közben, de az alábbi 15 perces játékmenet sokkal részletesebben mutatja be a lehetőségeket.

Mivel támogatja a Steam Workshopot, tehát szabad utat kaptak a modderek, valószínűleg rengeteg kiegészítés várható majd a játékhoz.

A Transport Fever november 8-án jelenik meg. Az Urban Games előző játékának, a Train Fevernek tulajdonosai 25 százalékos kedvezményt kaphatnak, ha eddig az időpontig megvásárolják a folytatást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward