November 22-én jön az Xbox One

Első körben 13 országba érkezik az Xbox One, 23 játékkal.

November 22-én jön az Xbox One

Az Xbox One első körben november 22-én jelenik meg 13 országban (Ausztrália, Ausztria, Brazília, Franciaország, Írország, Kanada, Mexikó, Nagy Britannia, Németország, Olaszország, Spanyolország, Új Zéland, USA), ezeket 2014-ben további országok követik majd.

Yusuf Mehdi a Microsoftttól elmondta, hogy a Day One Editionből több is lesz, hogy kielégítsék vele az elvárt igényeket. Mehdi a konzol megjelenése alkalmából kiadott közleményében azt is elmondta, hogy fontos mérföldkövet értek el az Xbox One gyártásával, amely mindannak az eredménye, hogy sok-sok éven át odafigyeltek a rajongók igényeire, innovatív technológiákat fejlesztettek ki és a legjobb játékfejlesztőkkel társultak. Persze még sok a tennivaló, de csapataik jól haladnak és az indulásra koncentrálják erőiket.

"Meghatottak és hálásak vagyunk az Xbox One iránti hatalmas érdeklődés miatt, melyet rajongóink tanúsítottak világszerte. Hamarabb eladtuk az előrendelői készleteket, mint a történelem során bármikor, és jó úton haladunk az eddigi legnagyobb Xbox megjelenés felé. Már nagyon várjuk, hogy együtt ünnepelhessünk a játékosok millióival az ünnepek ideje alatt."

Mehdi örömmel jelentette be, hogy fejlesztőcsapatuk közel 10%-kal megnövelte (1,6GHz-ről 1,75GHz-re) az Xbox One processzorának teljesítményét.

"A játékokat is meg kell említenem - az Xbox One bebizonyítja, hogy a legjobb hely a játékok számára. Exkluzív játékaink több mint 100 díjat nyertek az E3-on, az előrendelések száma 200%-kal nőtt az európai piacon, miután játékosaink kipróbálták sikerjáték felhozatalunkat a Gamescomon, és PAX Prime-on ezen a hétvégén. Csak Xbox One-on találhatóak olyan exkluzív sikerjátékok, mint a Halo, a Dead Rising 3, a Ryse: Son of Rome vagy a Forza Motorsport 5; az új digitális tartalmak az olyan címekhez, mint a Call of Duty: Ghosts és a Battlefield 4 Xbox One-ra jelennek meg először, és a FIFA 14 Ultimate Team élmény sehol máshol nem található meg."

"November 22 különleges nap az Xbox történetében, ezen a napon jelent meg az Xbox 360 2005-ben. Következő fejezetünk 79 nap múlva kezdődik, amikor az Xbox One elérhetővé válik. Azért építettük az Xbox One-t, hogy elhozzuk a legjobb játékokat, a páratlan multiplayert és még több szórakoztatást, mint eddig bármikor. Hamarosan itt az ideje, hogy azt mondjuk, "Xbox On" és a játékok és a szórakoztatás új világa nyíljon meg előttünk."

Az Xbox One riválisa, a PlayStation 4 november 15-én jelenik meg az USA-ban és november 29-én Nagy Britanniában. Az Xbox One ára 429 Font lesz a briteknél, az előrendelők FIFA 14-et is kapnak hozzá.

A megjelenéskor 23 játék fog kijönni a platformra, ezek a következők:

[list type="unordered"]

[*]Assassin's Creed 4: Black Flag

[*]Battlefield 4

[*]Call of Duty: Ghosts

[*]Crimson Dragon

[*]Dead Rising 3

[*]FIFA 14

[*]Fighter Within

[*]Forza Motorsport 5

[*]Just Dance 2014

[*]Killer Instinct

[*]LEGO Marvel Super Heroes

[*]Lococycle

[*]Madden NFL 25

[*]NBA 2K14

[*]NBA LIVE 14

[*]Need for Speed: Rivals

[*]Peggle 2

[*]Powerstar Golf

[*]Ryse: Son of Rome

[*]Skylanders: Swap Force

[*]Watch Dogs

[*]Zoo Tycoon

[*]Zumba Fitness: World Party

[/list]

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap