November 10-én startol a magyar Xbox LIVE

A külföldi felhasználói fiókok honosítását is korrekten megoldották, így nem kell a régebbi játékosoknak sem lemondani semmiről.

November 10-én startol a magyar Xbox LIVE

A Microsoft Magyarország bejelentette, hogy November 10-től a magyar felhasználóknak hivatalosan is elérhetővé válik az Xbox LIVE, startol a hazai részleg. A LIVE fiók ingyenesen létrehozható, és tartalmazza a játékos nevét (Gamertag) és az Avatarját (a játékost megtestesítő figura), és lehetőséget biztosít a Piactér használatára, valamint ingyenes demók letöltésére. Aki ennél többet szeretne, annak érdemes előfizetni az Xbox LIVE Gold-ra, amivel már játszhatja online a játékait és használhatja a Video Kinectet majd a későbbiekben. Az újonnan csatlakozó országokban akciók is lesznek, így például Magyarországon a 12 hónapos tagság ajánlott fogyasztói ára 16990 forint lesz.

Persze a legtöbb Xbox játékos valószínűleg tisztában van már a LIVE előnyeivel és létre is hozott egy fiókot, amit másik régióba regisztrált be. Jó hír, hogy a magyarországi szolgáltatás indulásakor ők honosíthatják a fiókjukat, megtartva minden vásárolt játékot, a teljes GamerScore-t, az achievementeket, stb., úgyhogy érdemes lehet ezt meglépni. Bővebb információkat ezzel kapcsolatban a Microsoft honlapján olvashattok: http://www.xbox.com/hu-hu/live/faq.htm

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward