Nokia Lumia 910 a művészeknek

A finnek legfrissebb csúcskészülékével kapcsolatban ismét Eldar Murtazin által lehetünk okosabbak, bár egyelőre furcsa helyzet alakulhat ki a piacon a fotózásra kihegyezett Lumia 910 érkezésével.

Nokia Lumia 910 a művészeknek

A finnek legfrissebb csúcskészülékével kapcsolatban ismét Eldar Murtazin által lehetünk okosabbak, és úgy néz ki, hogy furcsa helyzet alakulhat ki a piacon a fotózásra kihegyezett Lumia 910 érkezésével. Ráadásul pont az érkezése miatt, mert kicsit különös információk láttak napvilágot a dátumokkal kapcsolatban. A Lumia 900 nevű Windows Phone alapú okostelefon Európába június környékén jelenhet meg, viszont Murtazin a twitter-bejegyzésében arról beszélt, hogy a Lumia 910 megelőzve a még meg sem jelent Lumia 900-at már májusban bemutatkozhat. A Lumia 910 lényegében nem jelent komoly újítást az elődhöz mérten, a hardver marad ugyanaz az APQ8055 SoC egy maggal és 1,4 GHz-es órajellel, 512 MB rendszermemóriával és 16 GB háttértárral, a kijelző sem változik, továbbra is 4,3 colos WVGA (800 x 480) felbontású AMOLED köszön vissza az előlapon. De akkor mi is a különbség? Az eltérés két ponton jelenik meg, az egyik sajnos az LTE támogatás elvesztése, ha igazak a hírek, a másik pedig egy 12 megapixeles kamera bevetése, ezt feltehetően a Nokia N8-ból kölcsönözték, mely jelenleg a legjobb fotókat készíti a mobiltelefonok körében, de a xenon vaku megmarad az N8-nak, itt továbbra is csak két LED csinál nappalt az éjszakából.

Az LTE hiánya Európában nem számít komoly gondnak egyelőre, a 12 megapixeles képrögzítő viszont biztos sokak szívét megdobogtatja majd, talán ezért érkezhet előbb ez a modell erre a területre, amennyiben valóban így lesz. Az árral kapcsolatban sajnos nem tudtunk meg semmit egyelőre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward