Női karaktereket kap a Star Citizen

A következő patch-csel élesednek a testreszabható női karakterek. De sok más változás is érkezik!

Női karaktereket kap a Star Citizen

Nyolc évvel a fejlesztés kezdetét követően, és 220 millió összegyűjtött dollár után a Star Citizen készítői végre elérkezettnek látták az időt arra, hogy bekerüljenek játszható női karakterek az űrszimulátorba. Chris Roberts a hamarosan érkező, 3.5-ös alfa verzió egyik legnagyobb újdonságának nevezte a dolgot.

Roberts elmondta, hogy a játék többi részéhez hasonlóan ehhez is nagyon komplex módon álltak hozzá, egészen konkrétan azt akarják, hogy a női karakterek fiziológiailag is különbözzenek a férfiaktól, ez pedig egy olyan dolog, amivel a legtöbb játék meg sem próbálkozik.

Amint véglegesítették a női karaktert, módosításokat kellett végezniük gyakorlatilag az egész univerzumban, hogy biztosak legyenek benne, hogy a hajók, a fegyverek, a páncélok és az animációk is kompatibilisek legyenek vele.

Egy új rendszer is érkezik a karakterek arcának testreszabásához, amivel az volt a cél, hogy sok lehetőséget adjanak a játékosok kezébe, de elkerüljék az olyan furcsa végeredményeket, ami az ehhez hasonló "csináld magad" jellegű rendszerekkel járni szokott.

Szintén fontos, hogy a készítők alaposan átalakították a repülési élményt és a fizikát, most már például az atmoszférán belüli objektumokra is érvényes a gravitációs hatás. Ezen kívül a mesterséges intelligencia által irányított fejvadászok mostantól azokat veszik majd célba első sorban, akiknek a fején nagyobb a vérdíj, a biztonsági erők pedig arra vadásznak, akinek magasabbak a bűnözési statisztikái.

Az ArcCorp nevű városbolygó is érdekesebbé hellyé válik a patch után: bekerül egy élettel teli új terület, az Area 18, ahol leszállhatnak és felfedezhetnek a játékosok.

Persze bekerülnek új űrhajók és fegyverek, és frissül az FPS modul is. A változtatások listája hosszú, teljes egészében a hivatalos oldalon tekinthető meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap