Nintendo Direct – az idei Wii U termésről

Milyen termésre számíthatnak a Wii U tulajdonosok az idén? A Nintendo Direct podcast legújabb részéből kiderül.

Nintendo Direct – az idei Wii U termésről

A Zelda rajongó Wii U tulajdonosok idén ősszel játszhatnak a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD remake-ével. Eiji Anouma, a sorozat producere elmondta, hogy készül egy teljesen új Zelda projekt is, amelynek bemutatására még nem állnak készen, de a fejlesztés során a céljuk az, hogy átgondolják és átalakítsák a Zeldával kapcsolatos konvenciókat. Azt is hozzátette, hogy feje tetejére állítják azt az elképzelést, hogy a dungeonöket megadott sorrendben kell teljesíteni, és hogy a játékot egyedül kell végigjátszani.

Lesznek új Mario Kart és 3D Mario játékok is, melyek játszható verzióit már az E3-on kipróbálhatja a nagyközönség. Bizonyára nagy lesz a nyomás a Nintendón, mivel az Xbox és a PlayStation is vetélkedni fog a közönség kegyeiért.  A rajongók egy új Yoshi játékra is számíthatnak, méghozzá a Kirby's Epic Yarn alkotóitól. Ez a játék is valószínűleg üde színfolt lesz majd a Wii U egyelőre még szegényes játékpalettáján. A Virtual Console és a VC játékok megjelenése igazán jó hír a Wii U tulajdonosoknak, még jobb, hogy ezek nyomott áron lesznek kaphatók.

Két Platinum Games cím is meg fog jelenni Wii U-ra, a Wonderful 101 és a Bayonetta 2, a megjelenési dátumokat még nem közölték, de az előbbiből már láthattunk egy előzetest, az utóbbinál pedig betekinthettük a színfalak mögé.

A podcastban szereplő öltönyös úriember, aki vicces akcentussal beszéli az angolt a Nintendo elnöke Satoru Iwata, aki elnézést kért a rajongóktól amiért januárban és februárban nem jelennek meg új játékok, de megígérte, hogy márciustól már pótolni fogják a lemaradást.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward