Nincs több Keresztapa!

Az EA Games fejese Frank Gibeau kijelentette, hogy nem készítenek több játékot a Keresztapa filmekre alapozva. "Nem csinálunk még egyet" - nyilatkozta az LA Timesnak. Megerősítette, hogy a jelenlegi 3 éves tervezetükben egyáltalán nem szerepel folytatás, és hozzátette, hogy "Már túl vagyunk a licenszelt játékok virágkorán".

Nincs több Keresztapa!

Az EA Games fejese Frank Gibeau kijelentette, hogy nem készítenek több játékot a Keresztapa filmekre alapozva. "Nem csinálunk még egyet" - nyilatkozta az LA Timesnak. Megerősítette, hogy a jelenlegi 3 éves tervezetükben egyáltalán nem szerepel folytatás, és hozzátette, hogy "Már túl vagyunk a licenszelt játékok virágkorán". Ezek alatt értendő például a James Bond, a Lord of the Rings és a Batman. Gibeau állítása szerint a cég a jövőben mellőzni fogja az ilyen jellegű játékokat.

A Paramount szóvivője ezt megerősíteni látszik, bár egy kicsit óvatosabban fogalmazott. "A következő Keresztapa játék sorsa még egyelőre nincs eldöntve." Az EA hivatalos szóvivőjének nyilatkozata szintén kicsit árnyaltabb volt: "Jelenleg nem fejlesztünk Godfather játékot, de még semmi nincs eldöntve egy jövőbeni esetleges folytatásról. A Paramount egy nagyszerű partner."

Mondjuk inkább azt, hogy majd meglátjuk. Végülis készül még náluk Harry Potter és Bourne játék is. Mint tudjuk, pénz beszél és a folytatások általában biztos bevételt hoznak...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward