NGP játékok: Egyszerre jön a digitális és dobozos kiadás

A Sony új marokkonzoljára érkező játékok egyszerre fognak megjelenni digitálisan és dobozos formában, árulta el a Sony Europe feje, Andrew House.

NGP játékok: Egyszerre jön a digitális és dobozos kiadás

A Sony új marokkonzoljára érkező játékok egyszerre fognak megjelenni digitálisan és dobozos formában, árulta el a Sony Europe feje, Andrew House. Nem követik el tehát ismét a PSP éra hibáját, ami miatt rengeteg kritikát is kapott a platform. A digitális kiadás sokszor több héttel követte csak a polcokra kikerült dobozos változatot, illetve egyes esetekben egyáltalán nem is volt.

House kiemelte, hogy míg a fejlesztőknek mindenképp kell majd digitális verziót hozni termékeikből, arra nem lesznek rászorítva, hogy dobozosan is kiadják játékaikat. "Nem szükséges, hogy minden játék elérhető legyen fizikai formában is. Az, hogy kiadhatják csak digitálisan is, lehetővé teszi, hogy több kreatív kockázatot vállaljanak."

"Azt szeretném látni, hogy kialakul egyfajta hierarchia különböző méretű és fajtájú játékok közt. A végén a nagy prémium kategóriás játékokkal, amik természetesen fizikai formában is megjelennek, ez a könnyebb elérhetőség miatt kell. De ezek mellett ott lesznek a digital-only játékok is, amik közt rengeteg kísérleti jellegű próbálkozás lehet." Az biztos, hogy van mivel kísérletezni, renget mindent beletömtek az új hordozható játékgépbe.

Azt még mindig nem tudjuk, hogy az NGP mikor kerül a boltok polcaira, a Sony 2011 végét sugallta. Jöttek olyan értesülések is, melyek szerint két verziója lesz a konzolnak, egy alapmodell 250 dolláros áron és egy 3G változat 350-ért. Ez persze nem hivatalos információ.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward