NGP: "Ideális MMO platform!"

John Smedley, a Sony Online Entertainment feje nemrég azt nyilatkozta, hogy a cég hamarosan befutó új marokkonzolja ideális platform lesz MMO játékokhoz.

NGP: "Ideális MMO platform!"

John Smedley, a Sony Online Entertainment feje nemrég azt nyilatkozta, hogy a cég hamarosan befutó új marokkonzolja ideális platform lesz MMO játékokhoz. A GameIndustry.biz felvetette az ingyenesen játszható MMO-k életképességének kérdését a PlayStation 3-on, mire Smedley kijelentette, hogy nem csak a PS3-on, de az új hordozható gépükön is fényes jövő elé néz a műfaj.

"Rengetegen vannak, akik a free-to-play fogalmát azonosították az alacsony minőséggel, de röviden szólva ez már egyáltalán nem igaz. Sok remek ingyenesen játszható játék van, ezek idővel átjönnek konzolra is. Ezen játékok közönségét nyilvánvalóan azok képezik, akiknek már van PS3-ja, de a jövőben kiterjedhetnek más eszközökre is. A Sony bejelentette az NGP-t és ha az nem tökéletes gép MMO-ra, akkor nem tudom, hogy mi lehet az!"

Smedley szerint a fejlesztők idővel átállnak arra a finanszírozási modellre, melyben ingyen adják az alapjátékot és csak a kiegészítőkért kérnek pénzt. A Sony most adta ki amerikában PS3-ra a FreeRealms-et, de már készül a PlanetSide és az EverQuest is konzolra.

Free Realms, a családi MMO:

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward