Némi rövidhírek a játékvilágból

Left 4 Dead demo, Garriott otthagyja az NCSoft-ot, Resistance 2: Jó kritikákat kapott, Fable 2: Fantaszikus bejelentés...

Némi rövidhírek a játékvilágból

Left 4 Dead Demo PC-re

Már jeleztük egy korábbi Left 4 Dead-es hír fórumtopicjában, de azért itt is felhívjuk rá a figyelmet! Letölthető itt!

Richard könnyes búcsúja

Űrutazása óta igen sokat hallhattunk Richard Garriott-ról, és most megint torlódnak az események körülötte. Nagy terveket forgat "Lord British" (az Ultima Online óta), legalábbis ezzel az indokkal intett (be) végső búcsút az NCSoft-nak és az egyelőre még kitartó Tabula Rasa-nak.

"Nagyon hálás vagyok a játékosoknak, akik kitartottak még ilyen rázós kezdés mellett is. Köszönöm a fejlesztőgárda kemény munkáját, a játék folyamatos szépítgetését, hogy minden hónapban kihoztak valami tartalmat a Tabula Rasa-hoz, ami igen ritka az MMO piacon. Sok mindenre lehetnek büszkék.

Sokan bizonyára kíváncsiak vagytok, hogy mik lehetnek a terveim most, hogy megvalósítottam életem nagy álmát. Nos, ennek az életre szóló felejthetetlen kalandnak hatására az érdeklődés új szikrája pattant ki belőlem, és most minden időmet és energiámat ennek kívánom szentelni. Ennek eredményeképp elhagyom az NCSoft-ot."

Mit is mondhatnánk: Veled vagyunk Richard!... vagyis sok szerencsét! :)

Resistance 2 (PS3)

Amikor 2006 Novemberében elindult a PlayStation 3 terjesztése, a legnagyobb húzó név a konzolra az Insomniac FPS-e volt, a Resistance: Fall of Man. Sokan még máig ezt tartják a legjobb játéknak rá (azért annyira nem rossz a helyzet, gondoljuk csak a MotorStorm-ra, a Folklore-ra, Uncharted-re, vagy a most megjelenő LittleBig Planet-re, lényeg, hogy akad konkurencia, bár FPS-nek tuti befutó). Ami leveheti róla a képzeletbeli koronát nem más, mint a széria második epizódja, a Resistance 2. Egy biztos, hogy a nagyobb külföldi játékoldalak kritikusait meggyőzte!

Fable 2 (Xbox 360): Bejelentették, hogy jövő héten bejelentenek valamit!!!

E hír hallatán gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek megrándultak rekeszizmai. No de komolyra fordítva a szót, nincs más hátra, mint találgatni, pletykálni és spekulálni. Amit a Lionhead-esektől tudunk:

"A jövő héten befogunk jelenteni valamit, ami mindenkit arra sarkall majd, hogy tegyen egy újabb látogatást Albion-on! - ha még nincs ott persze..."

Azt is tudjuk, hogy nagyon erősen titkolóznak: "Felakasztanának, vízbe fojtanának és felnégyelnének, ha bármi kitudódna"... Hiába próbál bárki valamit is kihúzni a Microsoft-osoktól (kiadó) tehát.

Pletyka szól kiegészítőről (már most), erősen kitolt játékidőről, extra Item Pack-ről (ruhák, további karakterfinomítás stb.) és természetesen nagy bejelentés mellé miért ne társulhatna egy kis áremelés. Talán kicsit mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlni, talán nem, jövő héten kiderül.

(Zárójelben megjegyeznénk: biztos mindenkinek feltűnt, hogy alapvetően eddig a PC-s hírekre fókuszáltunk, ám ezen a héten, mint mai hírünkben is látszik, változtatunk a trenden és elkezdünk foglalkozni a konzolvilág híreivel is, reméljük sokak örömére)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward