Nem lesz új C&C FPS

Az Electronic Arts lelőtte a Tiberium projectet, a közismert Command and Conquer stratégiai játéksorozat First Person Shooter-be való átültetését.

Nem lesz új C&C FPS

Az Electronic Arts lelőtte a Tiberium projectet, a közismert Command and Conquer stratégiai játéksorozat First Person Shooter-be való átültetését. Az EA azzal magyarázta a döntését, hogy "a termék nem tudta hozni az elvárt minőségi szintet".

Mike Verdu (EA ügyvezető) a következőket nyilatkozta a Kotaku-nak küldött szösszenetében:

"A játék dizájn alapjaiban változott a kezdetek óta. Keményen küzdöttünk, hogy kijavítsuk a hibáit, de nem igazán sikerült. Egyszerűen nem állt össze elég jól ahhoz, hogy meg tudjon felelni a mi és vásárlók elvárásainak."

A Tiberium visszavonását követően a fejlesztő csapat tagjait feloszlatták. Az EA most próbálja elosztani őket más szektorokba a cégen belül.

"Ez a lehető legjobb lépés a stúdió és a cég számára is, de ettől függetlenül nagyon nehéz, ha az emberekre tett hatást tekintjük. Nagyon sok ember adta bele az idejét és tehetségét ebbe a játékba. Én is sok időt töltöttem velük és meggyőzött a munkájuk." -írta Verdu.

Ennek köszönhetően egy lehetséges C&C FPS-re jó esetben majd csak 2010 környékén számíthatunk. A Tiberium egyébként idénre volt beígérve... kár érte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward