Nem lesz online rész a PC-s Forza 6: Apexben?

A Windows 10-re megjelenő játék a célegyenesbe ért PC-n is!

Nem lesz online rész a PC-s Forza 6: Apexben?

A Windows 10-re megjelenő játék a célegyenesbe ért PC-n is. A Forza Motorsport 6: Apex 63 autót, 20 versenypályát és 6 helyszínt fog tartalmazni. Emellett éjszakai és nappali megvilágításban és változó időjárási körülmények közepette is helyt kell állnunk a kormánykerék mögött.

A fejlett sérülésmodellnek köszönhetően autónk mindenhol törhető lesz, emellett pedig a DX12-vel támogatott, 4K-ig húzható grafika teszi még élvezetesebbé az élményt. A bétát sokan megjelenési dátumként veszik, hiszen a nyár folyamán folyamatosan fog patcheket kapni a Forza, többek között a teljesítmény növelése és stabilitása, valamint a Vsync kikapcsolása és egy framerate számláló is része, de a kormánytámogatás is az elsődleges tervek között szerepel.

Azonban a PC-s játékosok öröme mégsem lehet felhőtlen, mivel nagyon úgy tűnik, hogy a konzolon nagyon is népszerű online multiplayer rész kimarad. Ez azért is meglepő, mivel a konzolos megjelenés egyik legvonzóbb és legkedveltebb részét pont ez adta, és elég nagy tömeget mozgatott meg a közösségen belül is. Az elmúlt időszak viszont azt mutatja, hogy a csalókkal való hadakozás túl sok erőforrást emészt fel, és nemcsak mindennaposnak tekinthető, de a közösséget is nagyon megosztja, akár a játéktól is eltántorítja. Egy fizetős vagy havidíjas játéknál viszont mások a prioritások, mint egy ingyenes játék esetében, és a döntésben minden bizonnyal ez is közre játszhatott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward