Nem lesz Online Pass a Crysis 2-höz

Plusz végre tudjuk mikor érkezik a PS3-as demó.

Nem lesz Online Pass a Crysis 2-höz

Most már biztos, nem lesz Online Pass a Crysis 2 dobozában. Ez annak köszönhető, hogy a Crytek egy független stúdió, ami szerződést kötött az EA Partners-szel, így megvan a lehetősége arra, hogy nemet mondjon az Online Pass-ra. Két dologgal indokolták döntésüket: először is szerintük még nem kiforrott a rendszer, másodszor pedig azt szeretnék, ha minél többen játszanának a játékukkal.

Az Online Pass eléggé megszokott dolog manapság az EA játékoknál, általában vagy a multiplayert nyitja meg, vagy ingyenes extrákat ad a játékhoz (mint pl. a Mass Effect 2 esetében). A kódszónak a használt játék kereskedelemben van jelentősége, mert ha valaki továbbad a játékán, a kódot már hiába adja vele (kivéve ha nem használta el), így a vevőnek vennie kell egy újat az EA-tól 10 dollárért.

Azt is bejelentette a Crytek, hogy március 15-én végre a PlayStation 3 tulajok is kipróbálhatják a demót. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen jól sikerült optimalizáni a CryEngine 3-at, két platform már bemutatkozott, ideje megcsodálni a harmadikat is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward